Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:58821 kpl

Kissala

Misty Dream Kissala sai alkunsa sumuisen ihanasta Neva Masquerase kissasta Sara. Sara tuli perheeseemme syksyllä 2011 ja pikkuhiljaa ajatus alkoi muodostumaan oman kissalan perustamisesta. 

Kissalani nimeksi hyväksyttiin Misty Dream CFAssa alku syksyllä 2012. Kissala on hyvin pieni ja sijaitsee Espoossa. Perheeseen kuuluu kissojemme lisäksi minä ja mieheni sekä tyttäremme Nilla ja Saana.

Kasvatuksella pyrin lisäämään tietoisuutta tästä ihastutavasta rodusta ihmisten keskuudessa. Tavoittelen ihanaa ihmisläheistä luonnetta, rodulle ominaista vahvaa tyyppiä ja tervettä perimää. Testaankin kissani Felv- Fiv-, HCM ja PKD negatiivisiksi. Kissoilta määritetään veriryhmä ja ihon sieni infektiot testataan. Kissat mikrosirutetaan, rokotetaan ja madotetaan.

Kissani ovat minulle ennen kaikkea rakkaita lemmikkejä, eivät pennutuskoneita, Kissat ovat osa perhettämme. He osallistuvat perheemme arkeen ja omaavat vapaan kulun asunnossa. Kissat tottuvatkin lapsiinja vieraisiin heti pienestä pitäen. Ulkoulu tapahtuu valvotusti verkotetulla parvekkeella tai valjaissa pihalla.

Teen yhteistyötä muutaman muun kasvattajan kanssa. Suunittelemmekin pentueet hyvin tarkasti, jotta ne palvelevat jatkokasvatusta ja koko rotua.

terveisin

Misty Dream cattery

Niina Tervola

Espoo